over ons

We brengen al sinds 1985 houtwensen tot leven

Pure ambacht

Vandamme Houtatelier groeide inmiddels uit tot een hechte groep van een 20-tal vakmensen, specialisten met liefde voor het vak, die in een modern atelier de pure ambacht omzetten tot het fijnste maatwerk.
Passie en het enthousiasme, dat zit bij ons vanbinnen in het team en dat zorgt ervoor dat het werkt. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Trots op onze roots

Bij Vandamme Houtatelier stroomt de liefde voor hout door de aderen. In 1985 al zette vader Ronny Vandamme zijn diepgewortelde passie om in zijn eigen schrijnwerkbedrijf.
Wij, Jeroen en Florence, namen het bedrijf in 2012 over. We trokken het maatwerkaanbod open en focussen nu ook op interieurprojecten.
40 jaar knowhow, ervaring en passie voor hout vertalen zich in perfecte afwerking en sterke designs, zowel binnen als buiten, waardoor wij absolute topkwaliteit kunnen garanderen. Warm, rustgevend en harmonieus. De kracht van hout, gedistilleerd door ervaren handen.

In harmonie met de natuur

We werken met PEFC- en FSC-gecertificeerd hout. Dat betekent dat we onze houtleveranciers vragen om hout en plaatmateriaal te leveren met een legale en verantwoorde herkomst. Tijdens het uitvoeren van ons werk denken we continu na over hoe we het milieu zo min mogelijk kunnen belasten. Dit realiseren we door afvalstromen zo miniem mogelijk te houden. Op die manier garanderen we de charme van hout ook voor de komende generaties.

over ons